04 okt 2018

Celke Eertmans (7)

kinderogen


 

leeftijd: 49 jaar
beroep: zelfstandig fotografe
woonplaats: Bilzen

en ook: graduaat Toegepaste Communicatie - trotse mama van Wouter (21) en Dorine (19) - baasje van 2 honden - fotografe gespecialiseerd in kinderportretten - natuurliefhebster met een passie voor Zweden - streeft naar "gezonder, menselijker en eerlijker"


Al jarenlang ben ik een Groen-denker : ik probeer waar mogelijk mijn ecologische voetafdruk kleiner te maken, ik recycleer, ik deel, in ben een natuurliefhebster in hart en nieren,...

Tot begin dit jaar dacht ik dat Groen zich vooral bezighield met milieu-dossiers, tot ik kennis maakte met het team van Groen Bilzen. En dan blijkt dat Groen niet enkel begaan is met de gezondheid van de burgers, maar ook enorm streeft naar eerlijkheid en een menselijk bestaan voor iedereen, ongeacht geslacht/leeftijd/afkomst. Dit zijn beleidspunten waar ikzelf ook achter sta.

Het project #imagineBILZEN2020, dat staat voor verbinding van #burgerENbeleid, en streeft naar een beleid, waarbij iedereen inspraak heeft #samenopdebank, dit is een project waarvoor ik wil gaan!