Familiedag 2019

Mei
05
05 Mei 2019 / 01:00 PM tot 04:00 PM
Familiedag 2019

Location

Schutterij Eigenbilzen

Event contact

Bert Verleysen

477874272

Wat een intense momenten hebben wij vorig jaar samen beleefd. In januari 2018 hadden we nog maar enkele kandidaten voor de lokale verkiezingen. Toch namen we de beslissing om onafhankelijk, als Groen Bilzen, naar de verkiezingen te stappen. En in oktober stonden we er! Met 31 kandidaten! Samen hebben we een vuist gemaakt voor een nieuwe politieke cultuur!
#burgerenbeleid #samenopdebank

Met Johan Danen in de gemeenteraad hebben we een stevige voet tussen de deur om de zaken in beweging te brengen. En wie weet krijgen we zelfs een herkansing! Dan komen we nóg sterker naar buiten met één uitdaging: deelnemen aan het beleid! Voor minder gaan we dan niet. Wij hebben het zelf in handen!

We stoppen niet! We gaan door! <> Samen bouwen we aan een sterke groene golf in Bilzen en ver daarbuiten !

Met Groen Bilzen genoten wij van bijzondere momenten met een fantastische  gevoel van samenhorigheid en teamspirit. Die momenten willen we vasthouden. 

Ook jij kan mee te stappen in de groene golfbeweging in Bilzen. Daarom ben jij samen met je partner en (klein)kinderen, welkom op een fijne namiddag in ontspannen sfeer: onze groene familiedag!

Wat gaan we doen?

gezellige oude volksspelen - natuurwandeling en ontdekkingstocht - creatieve workshops rond woord, beeld, klank en zang

Wat gaan we eten?

POTLUCK-maaltijd vanaf 17u30! iedereen brengt wat mee, e laten ons samen verrassen! ("Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen wat te eten meebrengt, en dit deelt met alle aanwezige gasten! Je kiest zelf wat je meebrengt. De bedoeling is dat je net iets meer meebrengt dan voor het aantal mensen waarmee je zelf komt.")

Tijdens de knabbel door, maken we het gezellig met een eigen gecomponeerd liedje, de uitslag van de namiddagcompetitie, en enkele bijzondere gasten …

Rond 19u00 sluiten we af met een gezamenlijke opruim.

Dranken: zijn aanwezig, gewone dranken à 1,50 €, speciale dranken aan speciale prijzen.
Helpen klaar zetten kan op zondag 5 mei om 10u00 – afspreken met Karen (0485 89 10 52).

Wil jij ook meedoen, meld je dan zeker aan via onderstaande link.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.