04 September 2022

10.30u -
13.30u

Open fractievergadering

CC De Kimpel , Eikenlaan 25, 3740 Bilzen

Ik doe mee!

Helaas is de agenda voor de gemeenteraad van 6 september niet van die orde om er een interessante fractievergadering aan te besteden.

Daarom zal onze fractie vergadering van 4/9 NIET doorgaan, in plaats nemen wij deel aan Koek&Loer van Natuurpunt in het Munsterbos. We spreken af om 10u00 aan de parking van de hondenschool/schutterij - Taunusweg - Munsterbilzen

 

 

Telkens op zondagvoormiddag voor de zitting van de gemeenteraad bespreekt Groen Bilzen de voorgestelde agenda. Samen kijken we hoe we met de voorgestelde punten omgaan. Verder werken wij tijdens deze vergadering ook eigen voorstellen uit.

De agenda's en verslagen van de gemeenteraden kan je hier vinden. 

Ook jouw inbreng, bezorgdheden en ideeën horen wij graag. Iedereen die positief wil meewerken aan het project van Groen Bilzen is welkom op de fractievergaderingen, wel op voorhand je aanwezigheid bevestigen.

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je toch wat inbrengen, dan kan je dat hier doen. 

 

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.