Wandeling in de vallei van de Itterbeek

Staafs Café , Roesstraat 12, 3670 Oudsbergen

19 Maart 2023 / 10.00u tot 13.00u

Ik doe mee!

De voorjaarswandeling van GroenPlus Limburg.

Onder begeleiding van Miet Dreezen wandelen we in een prachtig stukje natuur van Limburg: de vallei van de Itter- en Baatsbeek.

Wij vertrekken om 10u00 aan Staafscafé (Roesstraat 12 in 3670 Oudsbergen).

Afhankelijk van het weer zullen de wandelpaden al dan niet beter te bewandelen zijn: als het nat weer is/was zijn waterdichte schoenen aangewezen.

Helaas, gaan we over paden die niet geschikt zijn voor rolstoelen/rollators. Als het niet teveel geregend heeft en de paden zijn niet te nat, dan is alles goed begaanbaar; we gaan licht bergop en bergaf. Dus voor wie wat onzeker is, is een wandelstok aangewezen.

We zijn dan in het begin van de lente en hopelijk zien we de eerste voorjaarsbloeiers en horen we de vogels fluiten. Als we zelf even stil kunnen zijn, zullen we zeker ook de stilte kunnen ervaren.

Aansluitend kunnen we in Staafs café napraten bij een een natje en een droogje, aangeboden door GroenPlus Limburg.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.