04 Augustus 2022

18.30u -
21.30u

Groene Augustuswandeling: Grote Spouwen

Dorpsplein , Dorpsplein, 3740 Grote-Spouwen

Ik doe mee!

Elke donderdagavond van augustus wandelen we in een van de dorpen van Bilzen en Hoeselt. Een rustige wandeling rond het verhaal van elk dorp; wat babbelen en stappen, kennismaken met elkaar en met het dorp. De wandeling sluiten we gezellig af op een terras in één van de dorpscafé's. Telkens wordt de wandeling begeleid door iemand met een eigen verhaal over het dorp.

Met deze wandelingen willen we samen "grenzen verleggen", nieuwe verbindingen maken richting onze fusiegemeente van de toekomst, waarbij vooral nieuwe kansen en mogelijkheden centraal staan rond de uitdaging: Wat we samen doen, doen we beter!

Samen met jou willen we hieraan werken!
Wat is jouw voorstel om te werken aan een fusiegemeente, waar het goed is om samen te leven?

Concreet voor donderdag 4 augustus, de wandeling in Grote Spouwen:

We komen samen om 18u30 op het dorpsplein van Grote Spouwen (kruising Pastorijstraat & Sapstraat), voor een wandeling van ongeveer 8 km, gebaseerd voor een groot gedeelte op het Kalverpad.

Lees hier een impressie van de wandeling door onze gids.

Na de wandeling gaan we samen wat drinken op het terras van het Bierhuis, Rode Kruislaan 121.
Niet wandelaars zijn uiteraard ook welkom, rond 21u00, afhankelijk van het wandeltempo.

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.