04 okt 2018

Guy Plompen (18)

Ik ben wie ik ben :-)

Eenmaal ge├źngageerd, dan ga ik ervoor, niet altijd even diplomatisch, soms cru (en al eens een grand cru), maar is dat niet iets wat het politiek landschap nodig heeft? Zeggen waar het op staat en niet rond de pot draaien.


Guy Plompen (18) is 40 jaar en vrijgezellig. Met een opleiding techniek-wetenschappen en logistiek management baande Guy zich een weg in de logistiek bij de grotere horecaleveranciers. Met een opleiding Distillateur ontdekte hij de spirituele geheimen en raakte hij gepassioneerd door rhum & whisky en koken.

Vandaag is Guy zelfstandige: Rumology.be gelegen op de Hasseltweg in Bilzen.

Als concertganger bezoekt Guy vooral rock-concerten. Ontspanning vindt hij bij het vissen en wandelen.

Als zelfstandige laat Guy op sociale media zien dat samenwerken tussen lokale handelaars een hefboom is voor de leefbaarheid van de kleine zelfstandige. "Ik kies om me samen met de andere kandidaten van Groen Bilzen te engageren voor deze kleine zelfstandige en zo te zorgen voor het verschil."

Naast de aandacht voor de zelfstandige, voelt Guy zich nauw betrokken bij de verkeersveiligheid. En met het oog op een groener en gezonder Bilzen kijkt Guy ook naar het water- en bosbeheer.

"Twee dingen waar ik me aan stoor" gaat Guy verder "zwerfvuil en onrecht".

"Ben jij samen met mij overtuigd at het anders en beter kan? Kies dan samen met mij voor het nieuwe politieke project van Groen Bilzen: samen zorgen wij ervoor dat ieders stem in het politiek debat gehoord wordt en dat is toch van tel!"