Morgen beter

in je kot , 3740 Bilzen

17 Mei 2020 / 10.00u tot 12.00u

Ik doe mee!

Stilaan komt er uitzicht om terug naar buiten te komen.
We kunnen binnenkort de schade opmeten van bijna 2 maanden stilzitten. Nu moeten we op staan en met de lessen uit die twee maanden werken aan onze samenleving.

Groen Bilzen nodigt je uit om hierover in gesprek te gaan.

Het mag nog niet op onze bank, maar dat houdt ons niet tegen om samen te ideeën te laten groeien over dingen die we samen kunnen oppikken om COVID-19 en de gevolgen ervan ver van ons af te duwen.

  • Wat zou jij in je straat, plein of dorp willen doen om dingen anders en beter te doen?
  • Met wie zou jij samen de handen uit de mouwen willen steken om morgen te zorgen voor een Bilzen dat er weer staat?
  • Voor welke uitdaging zou jij willen gaan?
  • Wat kan je daarbij helpen om dit ook echt te realiseren?

Over deze vragen houden wij een online ontmoeting op zondag 17 mei van 10u00 tot 11u30.
Wij willen het dan vooral hebben over wat we samen kunnen doen! Graag hebben wij jou erbij.

Wil je meedoen, meld je dan aan met je email-adres zodat wij je zondagmorgen omstreeks 9u00 de link kunnen sturen om deel te nemen.

Heb je dan geen tijd om zondag tijdens de online samenkomst aan te sluiten, en zou je toch graag een idee met ons willen delen, laat het ons hier dan.

Na deze eerste online samenkomst blijven we niet bij de pakken zitten, sommige ideeën zal Johan Danen agenderen tijdens de komende gemeenteraad van 2 juni. Voor andere ideeën kijken we samen met jou wie we nog kunnen vragen om mee te werken zodat we samen dromen kunnen waarmaken.

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.