32.000 nieuwe bomen in Bilzen

Elk van ons heeft het de afgelopen periode ondervonden: het klimaat en onze leefomgeving zijn radicaal aan het veranderen!

Willen wij onze leefomgeving ook echt leefbaar houden dan mogen we niet langer stilzitten en wachten tot men ergens in de wereld er iets aan doet. Wij kunnen en moeten het zelf in handen nemen! Lokaal kunnen wij het verschil voor de toekomst maken.

De opdracht voor onze lokale beleidsmakers op heel korte termijn: minder beton, meer open ruimte en vooral: extra bomen!

Samen met vele anderen in Vlaanderen kiezen wij voor meer bomen, ook in Bilzen. Daarom is het belangrijk dat jij jouw handtekening zet onder de vraag om tegen de zomer van 2020 in Bilzen te zorgen voor 32.000 nieuwe bomen, één nieuwe boom voor elke inwoner!

Al 29 ondertekenaars!

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Laatste ondertekeningen

michel de roeve
Benjamin Loison
Jurgen Collas
Karen Verachtert
Linus Vanreusel
Arthur Kruijen
Franciscus Noben
Pascal Schuermans
Christophe Van Calster
Lars Daenen
Saskia Engelen
Gönül Atas
Toon Machiels
Anton van der Beek
Paul Mengels
Christel Vandergeten
Bert Poozen
joke arts
jos theunis
Andrea Bude
Gerda Lambrechts
Stephanie Ruyters
Bert Verleysen