nieuwsbrief eindjaar 2019

23 December 2019

nieuwsbrief eindjaar 2019

Het is weer even geleden dat er nog een groen-bilzen-nieuwsbrief kwam. Ondertussen hebben wij onze draai gevonden in de regelmaat van gemeenteraad en de daarbij behorende fractievergaderingen. Dus tijd om stilaan ook de gewone werking van Groen Bilzen terug op spoor te zetten.

Dat willen we graag samen doen. Samen die volgende stap. Met #imaginebilzen2020 kozen we voor een nieuwe politieke cultuur binnen het Bilzerse beleid. Afgelopen maanden brachten we een aantal voorstellen op de gemeenteraadszittingen. Alhoewel telkens afgewezen, voelen we toch aan dat de meerderheid deze ideeën maar al te graag zelf overneemt. Daarvoor doen we het: de burger centraal in het Bilzerse beleid.

In 2020 gaan we voor een stap verder.


Graag nodigen wij je uit om het glas te heffen en vorm te geven aan dit vervolgproject. Je bent welkom op dinsdagavond 7 januari om 19u00 in café 't Smidje te Munsterbilzen.
Tussen een droogje en een natje krijg jij de kans om mee ons politiek project in te kleuren. Ondertussen willen we luisteren naar nieuwe ideeën en nieuwe projecten waarvan jij denkt dat wij het verschil kunnen maken.

Daarom jouw huiswerk-opdracht voor 7 januari: Met welk project zou jij aan de slag willen gaan? Tijdens deze nieuwsjaarsmeeting krijg je tijd om anderen warm te makenvoor jouw project zodat jij er samen met anderen ermee aan de slag kan gaan!

 

Andere activiteiten voor de komende periode:


Een hele agenda, hou vooral onze website in het oog en zo weet je Groen Bilzen doet.

Prettige feestdagen en tot 7 januari in 't Smidje te Munsterbilzen,

Bert Verleysen | voorzitter Groen Bilzen | 0477 874 272

Wil jij in de toekomst als eerste deze nieuwsbrief ontvangen met je dan hier aan.