04 Oktober 2020

10.00u -
13.00u

open fractievergadering

CC De Kimpel (de kerp) , Eikenlaan 25, 3740 Bilzen

Ik doe mee!

Op 6 oktober staat de volgende vergadering van de gemeenteraad geagendeerd. Weer een vergadering zonder veel ambitie, eigenlijk de gewone dingen om bezig te blijven, mogen we het de chitchat van weinig ambitieuze beleidsmakers noemen? Is het misschien daarom dat Bilzen vooral gemiddeld scoort het Grootste Gemeentenrapport van HBVL?

Groen Bilzen wil wel degelijk een ander beleid in Bilzen. Om jou erbij te betrekken organiseren we telkens voorafgaand aan de gemeenteraad een open fractievergadering. Dit is vormgeven aan #burgerenbeleid #samenopdebank.

Wat bespreken we nu zondag 4 oktober om 10u30 in cc De Kimpel (De Kerp) op deze open fractievergadering:

  • de agenda van de gemeenteraad van 1/10/2019 (de agenda kan je hier vinden en de aanvullende agendapunten hier)
  • duiding en bespreking van ons bijkomend agendapunt: "Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de burgers actief en op een structurele manier te
    betrekken bij een mogelijke fusie-oefening'
  • bijkomende vragen aan GR of agendapunten die kunnen voorbereid worden.

 

Wil je graag mee aanschuiven bij deze open fractievergadering? Dat kan! Je hoeft geen lid te zijn van Groen, enkel de goesting om positief deel te nemen aan het beleid van de stad. Omwille van COVID19 is het noodzakelijk om jouw aanwezigheid te melden via bijgevoegde formulier.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.