Op de sofa met Petra - nieuwjaarsdrink Groen Bilzen en omstreken

Op de sofa met Petra De Sutter

Mens zijn is een raar ding. Soms klopt het uiterlijk plaatje van een mens niet langer met de eigen ervaringen en dan ontstaat er een gevecht tussen dat lichaam en dat gevoelen, waarbij veel leed veroorzaakt wordt.

Een mens maken is ook niet altijd eenvoudig, soms lukt het niet en dan er is de wetenschap. Maar, wat willen we met die wetenschap bij het ontstaan van een mens?

Over beide uitdagingen in onze samenleving heeft Petra De Sutter onderzoek gedaan en geschreven. Tijdens een open babbel deelt Petra haar ideeën over deze diepmenselijke vragen. Zelf schrijft ze: “Als mens, als arts, als politica heb ik geleerd dat elk mensenleven wel een groot gevecht, een lastige uitdaging of een complex dilemma kent”.

 

Wij ontvangen Petra op de sofa op zondag 21 januari 2018 van 10u00 tot 12u00 in de Concordia te Bilzen, waarna we afsluiten met een nieuwjaarsborrel en hapjes uit de keuken van de wereld. Tevens geven we rond 12u30 een eerste blik op de lijst voor 14/10/2018.

Werken mee aan de organisatie van dit event: ERTUSSENIN  (de limburgse BI-vereninging) en OUDt - (holebi en transgender werkgroep Tongeren).

 

Reserveer hier jouw zitje via een email aan Bert

Datum agenda: 

zondag, januari 21, 2018