25 Augustus 2022

18.30u -
21.30u

Groene Augustuswandeling: Rosmeer

Dorpsplein , Kerkstraat, 3740 Rosmeer

Ik doe mee!

Elke donderdagavond van augustus wandelen we in een van de dorpen van Bilzen en Hoeselt. Een rustige 5-km wandeling rond het verhaal van elk dorp; wat babbelen en stappen, kennismaken met elkaar en met het dorp. De wandeling sluiten we gezellig af op een terras in één van de dorpscafé's. Telkens wordt de wandeling begeleid door iemand met een eigen verhaal over het dorp.

Met deze wandelingen willen we samen "grenzen verleggen", nieuwe verbindingen maken richting onze fusiegemeente van de toekomst, waarbij vooral nieuwe kansen en mogelijkheden centraal staan rond de uitdaging: Wat we samen doen, doen we beter!

Samen met jou willen we hieraan werken!
Wat is jouw voorstel om te werken aan een fusiegemeente, waar het goed is om samen te leven?

Concreet voor donderdag 25 augustus, de wandeling in Rosmeer:

We komen samen om 18u30 op het dorpsplein van Rosmeer (Kerkstraat). Om 21u00 sluiten we samen af bij Café Guske, en zoals altijd zijn niet-wandelaars dan welkom om aan te sluiten.

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.