werven voor morgen

15 Juli 2018

werven voor morgen

In dorpen, buurten, straten en pleinen zet Groen Bilzen "werven voor de toekomst" op stapel. Tussen grijs en baksteen komen werven met een kleurrijke verhalen. Deze werven zijn de voorbodes voor een het Bilzen van morgen, met zijn dorpen, buurten straten en pleinen, het kloppend hart van onze samenleving.  

Voor die werven van morgen zijn organisaties, vrijwilligers en burgers de belangrijkste gesprekspartner. Zij vormen met het beleid en de administratie een sterk team om samen de steen voor morgen te verleggen. Afgelopen maanden hebben wij met Groen Bilzen rond tafel gezeten met een aantal organisaties. Wij gingen samen in gesprek over de bekommernissen en dromen van deze organisaties. Verder hadden wij in buurten en wijken, op markten en andere evenementen verschillende bankbabbels.

Wil jij met jouw organisatie je verhaal met ons delen, of heb jijzelf een idee, laat het ons dan hier weten.

De positieve ervaring en kennismaking met al deze mensen die het goed voor hebben met hun dorp, buurt, straat en plein gaf de groep rond Groen Bilzen heel wat energie, met een gevoel van: "Nu moeten we doorgaan met onze ambitie om die beleidsomslag te realiseren in Bilzen, samen met de vele doeners overal in de dorpen en buurten!"


Sterke en krachtige ideeën uit deze gesprekken kan je terug vinden in onze talrijke beleidskeuzes die in het programma #imagineBILZEN2020 zijn opgenomen. 

beleidskeuzeBeleidskeuze

Met een aantal van deze ideeën gaat Groen Bilzen concreet aan de slag: de werven van de toekomst!

Lees hier met welke werven Groen Bilzen aan de slag wil gaan.